Home » Blog » Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel

Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel

7-13 maart is het weer zover; de Week zonder Vlees! Dit om heel nederland inzicht te geven in het effect van het eten van vlees op het klimaat.

Achtergrond

Dit initiatief is gestart in 2018 en gegroeid van 32.000 deelnemers naar inmiddels 2.4 miljoen deelnemers! Én om heel Nederland bewust te maken van de impact van de hele dierlijke voedselketen, dit jaar ook De Week zonder Vlees EN Zuivel. Maar waarom eigenlijk? Wij leggen dit graag uit en geven tips! 

Je kan je ook inschrijven op de website en in het magazine vind je inspiratie voor jouw week zonder vlees en zuivel. Miljoenen deelnemers gingen je voor en jonge klimaatorganisaties dagen jongeren uit om minder vlees te eten!

Iedereen kan op hun eigen tempo en binnen hun eigen behoeftes meedoen. Het doel is vooral om mensen op een positieve manier te inspireren minder en bewuster vlees te eten.

Lets beGIN!